BED AND BREAKFAST GRONINGEN stad

  backupnext  

 

Bed and breakfast Het Kasteeltje in Groningen

'Het Kasteeltje' is een leuk sfeervol huis in de wijk de Oosterpoort in Groningen. Zoekt u een goed verzorgde comfortabele overnachting of een fijn vakantiehuis in de stad Groningen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Het is ideaal gelegen aan de zuidkant van het centrum en biedt tegelijkertijd de rust en goede basis om te ontspannen en te genieten tijdens uw verblijf. Het is een compleet huis. Aan de achterkant is een kleine stadstuin van ongeveer 18 m2 (er zijn kussens en kleden voor de tuinmeubels) .

Het huis is erg geschikt voor groeps- en gezinsvakanties (veilig kinderbed aanwezig) er is ruimte voor 6 (tot 7) personen, gratis verblijf voor kinderen t/m 4 jaar en gereduceerde prijs voor kinderen van 5 t/m 17 jr.
Ook als u alleen of met z'n tweeën komt of als u kort wilt verblijven bent u van harte welkom natuurlijk!!  U huurt het huisje altijd geheel voor uzelf. Huisdieren zijn welkom maximaal 2.

'Het Kasteeltje' is op loopafstand van de Grote Markt, Centraal Station, Cultureel Centrum Oosterpoort, Prins Claus Conservatorium, Vera Groningen, Groninger Museum en Grafisch Museum, leuke restaurants en café's, Grand Theater en bioscopen (Pathe en filmhuis/Groninger Forum) en vvv-toeristen informatie.

Een supermarkt en biologische natuurwinkel is maar op een paar minuten loopafstand aan de Meeuwerderweg.

Zoek een B&B in: Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Groningen ... Den Haag ... Maastricht ... Nijmegen ... Utrecht